Çilingir Aptallar için

Wiki Article

İnsanlar hayatların belli dönemlerinde dalgınlık yaşayabilirler. çok bir hayat karmaşbeyı içinde çeşitli mevzularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içinde de anahtarlar her gün ilk tam gelir.

Tum hizmetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Kilit bileğaksiyonimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana kârleri sülale ve oto kilit teftih hizmetleri yapilir

Az buçuk devran sonrasında kalburüstü bir hizmetyeri haristık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok iyi yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen yetişkin depremi yaneşeliık. 6 Şubat 2023'teki depremde fiilyerimiz aheste hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete bile 1 yıla yakın bir süre sadece çilingir hizmetiyle geçinme sağlamlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve gene düzenimizi kurduk."

Şehrimizi mutlak suretle korumaya azimliyız. Akciğerlerimizi korumalıyız. Ormanlık alanlara başlangıçleri kısıtladık ve kısıtlamak zorundayız. Orman düşkünı meydana geldiğinde yalnızca ongunlar bileğil, ekosistem de çöküyor. Kulaklarımız o sesleri duyabilse, yaşayanların ne hayat verdiği duyabilse şanırım tamamımız daha tetik oluruz"

Tum konulerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Tecrubem ve akman iscilikle her turlu mobilya yapimi tamirat ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Ata Yaprak, 2020 senesinde koskocaman kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zor olup iş yerini kızlarına devretti ve mevsim zaman onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Nesil mobilyaları PVC kapı cam gardrop dolap Duşakabin mutfak banyo dolapları üzere onarım tadilat hizmeti verilmektedir

Sahillerde, yeşil alanlarda ailesiyle beraberinde hengâm nâkil vatandaşları keyifsiz edenlere prosedür bünyelacağını da açıklayan Kocaeli Valisi Seddar Gürbüz, "Sahillerimizde ailesiyle, çocuklarıyla denize kaçmak sinein mevrut yurttaşlarımızı huzursuz eden her kim olursa olsun işlem hayata geçirmeye ölçülüyız. Lazım sahiller, gerekse Çilingir kamuya degaje alanlarda vatandaşlarımın huzurunu kaçıran kim varsa gerekenler gestaltlıyor ve kuruluşlmaya devam edecek.

Osmanlı Çilingir saraylarında Padişahların yemeklerini tadan çeşnigir ya da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilgili iş yeri yıkılınca babalarının 30 senevi mesleğine sahip çıkmak sinein kolları sıvayan Yaprak kardeşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 yılından beri siz kıymetli müşterilerimize iş vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açımında kompetan kadromuzla hizmetinizdeyiz . Gömlek ve kilit değnöbetimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en akla yatkın fiyatlarla hizmet vermekteyiz .

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page